Sundybyholms hälsa & rum

Sundbyholms hälsa & rum

Huset är uthyrt tills vidare och går alltså inte att boka.

Välkommen till eget hus! Insynsskyddad ombonad egen tomt, garage


Härlig vistelse året om. Lugnt mysigt lantligt boende på Ramsund. Fantastiskt läge mitt i natursköna historiska Sundbyholm vid Mälaren nära Stockholm. Granne med Sundbyholms slott, Gästhamnen- och Travet med restauranger, vandring mm.


Upp till 8 personer. 4 sovrum, ett i uthus ca 20 m. Sköna sängar. Sällskapsrum ett likt orangeri med två massagestolar.


Modernt kök, två toaletter, dusch.


Går att hyra gästrummet i ladan för upp till 5 personer.

Recensioner


Vi är måna om att våra gäster har en trevlig och härlig upplevelse  hos oss.

Här nedan ser ni några av de recensioner vi har fått.

Fantastiskt vackert beläget i bokskog endast ett stenkast från Mälaren. Passar den som söker en lugn och rogivande vistelse. Smakfullt inrett med alla bekvämligheter, 38 grader i bubbelpool och inga gatljus som stör en molnfri natt så stjärnhimmelen kan avnjutas.

Vi var fem damer som tillbringade en härlig hösthelg i Evas fina hus. Vi gick långa promenader i det vackra landskapet. Det stora välutrustade köket med fin matplats var perfekt för gemensam matlagning och umgänge. De många sängplatserna (sköna sängar) och vardagsrummen gör huset perfekt för en grupp vänner eller en familjen med flera barn. Eva var en omtänksam värdinna, mån om att vi skulle trivas i huset och omgivningarna.

En plats att njuta på och koppla av med närheten till de vackra miljöerna kring Sundbyholms slott och en glasspaus nere i gästhamnen.

Väldigt mysigt att det finns pool i trädgården, passar våra barn perfekt som älskar att bada!

Vi kan verkligen rekommendera både det fina huset och trevliga Eva som såg till att vi kände oss välkomna!Telefon: 070-2019811 eller 016-96680

E-post: evastromvall@hotmail.se

Kontakt

Adress: Sundbyholm RAMSUND 2

63508 ESKILSTUNA